maandag 8 oktober 2012

Reep met rozijnen en noten


Snelle reep met rozijnen en walnoten. 

Deze glutenvrije voedzame reep is makkelijk voor een snelle lunch, of als tussendoortje. Natuurlijk gezond, maar ook nog eens enorm makkelijk om te maken. Binnen een paar minuten kun je hiervan genieten. De reep kun je bewaren in de koelkast en kan zelfs worden ingevroren. 
Varieer zelf met rozijnen, wellicht eet jij liever dadels. Het kan allemaal!

Ingrediënten
  • 40 gram rozijnen
  • 40 gram cranbarry's
  • 40 gram walnoten
  • 30 gram amandelmeel

Bereiding
  1. Maal de rozijnen, cranbarry's en walnoten in een keukenmachine fijn tot een stevig geheel.
  2. Voeg de amandelmeel toe, even goed doorroeren.
  3. Vorm nu balletjes of repen en smullen maar!




Dit recept is voor Gok: oranje

3 opmerkingen:

  1. Reep met rozijnen en noten hoeveel calorieeen zitten er in Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoelang kun je deze repen bewaren, en kun je ze ook invriezen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jacqueline. Ik heb ze gemaakt, maar ze vallen uit elkaar. Wat doe ik verkeerd?

    BeantwoordenVerwijderen